Ontdek Curaçao


TOP 5 RESTAURANTS

Steaks & Ribs, Rif fort

Steaks & Ribs heeft heerlijke vlees- en visgerechten. Het restaurant biedt ook een prachtig uitzicht. Rond 18:00 uur kunt u genieten van de zonsondergang. Dit restaurant is ook tijdens de lunch de moeite waard.

Bocas, Mambo Boulevard

Bocas is een restaurant waar reserveren wordt aanbevolen. De kwaliteit van het eten, de bediening en de live muziek zijn perfect. Het ligt aan Mambo Boulevard met meerdere goede restaurants, maar Bocas is een favoriet.

De visserij

Bij de Visserij hangt een heerlijke, relaxte sfeer. De vis wordt vers gevangen, dus het aanbod wisselt. Het personeel is vriendelijk en het uitzicht mooi. Het restaurant is een beleving en zeker de moeite waard!

Pasawá Box Eatery, caracasbaaiweg

Op Curaçao zijn foodtrucks, zoals Truki Pan, populair voor heerlijk eten langs de weg. Ideaal voor een late-night snack of diner, open vanaf 21:00 uur. Pasawá Box Eatery is een aanrader, vanaf 12:00 uur open.

De Buurvrouw, Weg naar westpunt

De Buurvrouw, een bekend restaurant op Curaçao. Het biedt een gevarieerde menukaart met vlees, vis, salades, pizza’s en vegetarische opties. Geliefd vanwege de gezellige sfeer, vriendelijk personeel en mooie setting.

Mooiste snorkel plekken

Playa grandi

Bezoek Playa Grandi, ook bekend als Playa Piskado, om tussen schildpadden te zwemmen. Het afval van lokale vissers trekt ze aan, waardoor je ze van dichtbij kunt bewonderen.

Blue room cave

Een afgelegen grot, enkel te bereiken door te zwemmen. Bij hoog water moet je ongeveer een meter onder water zwemmen om binnen te gaan. Binnenin kun je prachtige koralen en vissen bewonderen.

Playa Lagun

Playa Lagun, Curaçao: perfect om te snorkelen en te duiken bij levendige koraalriffen. Lokale vissers en verse visgerechten voegen charme toe aan deze schilderachtige plek.

Tuckboat

Bij Tugboat Beach kun je snorkelen en een scheepswrak zien, slechts 5 meter onder water. Het wrak van een kleine sleepboot ligt daar al tientallen jaren, bedekt met kleurrijk koraal.

Playa kalki

Playa Kalki, ook bekend als ‘Alice in Wonderland’, is perfect voor duikers, snorkelaars en zonaanbidders. ‘Kalki’ verwijst naar de dramatische kalksteenrotsen rond de baai met poederwit zand.

OVERIGE

Cristofelberg

Beklim de Christoffelberg voor het beste uitzicht op Curaçao. 375 meter hoog, 1-1,5 uur klimmen, bij voorkeur vroeg in de ochtend voor zonsopkomst.

Shete Boka

Ontdek Shete Boka, Curaçao’s tweede nationaal park, met zeven kustinhammen. Bewonder Boka Pistol’s krachtige waterfontein, Boka Tabla’s grot en Boka Wandome’s natuurlijke rotsbrug.

Punda & Otrobanda

Verken Punda en Otrobanda in Willemstad, Curaçao. Punda biedt historische architectuur, Otrobanda heeft markten, street art en cultuur.

Santa Martha Bay

Geniet van de zonsondergang bij Santa Martha Bay Lookout op Curaçao. Sluit af met een heerlijke maaltijd bij Landhuis Klein Santa Martha.

flamingo's

Bewonder elegante flamingo’s bij Flamingo’s, een belangrijke habitat op Curaçao. Een unieke en betoverende ervaring tijdens je verblijf.

DIRECT

een auto reserveren?

Neem contact op via de whatsApp button rechtsonder.